ALIŞVERİŞ
SEPETİM

Ürünlere Göz Atın

Çerez Politikası Aydınlatma Metni

ÇEREZ POLİTİKASI AYDINLATMA METNİ

 

Çevrimiçi platformlarımızı ziyaretiniz sırasında ziyaretçilerin deneyimini geliştirmek için çerezlerden faydalanmaktayız. BU teknolojilerin kullanımı başta 6698 s.KVKK olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. İş bu çerez politikası aydınlatma metninin amacı, tarafımızca işletilmekte olan www.deryastore.com internet sitesinin işletilmesi sırasında site ziyaretçileri tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İş bu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerez kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi açıklamak istiyoruz. DERYA LTD.ŞTİ. olarak sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini ve fonksiyonlarını değiştirebilir veya sitemize yeni çerezler ekleyebiliriz. İş bu aydınlatma metninin hükümlerini dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutuyoruz. Güncel aydınlatma metni üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik sitede yayımlanmakla yürürlük kazanır.

Çerezlerin Kullanım Amacı :

Kişisel verilerinizi sadece dijitalle sınırlı olmak üzere;

Sitenin çalışması için gereken temel fonksiyonları gerçekleştirmek, analiz ve performans artırma, işlevsellik, kullanım kolaylığı sağlamaktır.

Hukuki sebebi : Kişisel verileriniz, internet sitemizi ziyaretiniz kapsamında veya uygulamamızı kullanmanız dolayısıyla elektronik ortamda çerezler yoluyla şirket meşru menfaatine yöneliktir. Kişisel verileriniz KVKK md.5 ve 6 da belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında iş bu çerez Politikası Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla da işlenebilmektedir. Bu verileriniz mevzuata uygun şekilde amacıyla sınırlı olmak üzere sadece bilişim danışmanlarımız ve kanunen yetkili kamu kurumları ile özel kişilerle paylaşılabilir.

Ayrıca sitemizde performans ve analiz çerezleri de kullanılmaktadır. Bu çerezler kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplamazlar ve tarayıcı katıldıktan sonra silinirler.

Tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlerle ilgili tercihinizi kişiselleştirebilirsiniz.

http://google.com/support/chrome/bin/answer.py?=hl&answer=95647

https://security.opera.com/

https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac

https://support.microsoft.com/en-us/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectslug=Cookies&redirectlocale=en-US

0
    0
    Sepetim
    Sepetiniz boşMağazaya dön